Agricola Le Torri

Vingården Le Torri daterer helt tilbage til det 13. århundrede og er det perfekte sted for de, som ønsker at tilbringe deres ferie I afslappende omgivelser og samtidig ønsker at smage vin og olivenolie fra Chianti af høj kvalitet! Le Torri ligger midt mellem Firenze (35 km) og Siena (40 km), omgivet af middelalderlandsbyer og et fascinerende landskab.

Residensens 10 lejligheder - alle med loftsvifte og med plads til 2-5 personer - er alle restaureret, moderniseret og møbleret i smuk renæssancestil, men samtidig i fuld respekt for vingårdens oprindelige stil med fritlagte loftsbjælker og smukke terracottagulve, og fra residensen er der en smuk udsigt ud over de florentinske bakkedrag.

For residensens gæster er der smuk swimmingpool, omgivet af solterrasse og plæner med parasoller og solsenge i det store middelhavshavsanlæg, hvor der også er en smuk havepavillon og grillplads, hvor udendørs måltider kan tilberedes.

I højsæsonen - ca. fra april til oktober - inviterer det venlige værtspar Gabriele og Emanuela lørdag aften på velkomstmiddag med pizza og andre regionale retter, og der skænkes naturligvis af vingårdens fine vine.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3