Bestilling - betaling

Valg af feriebolig:

Efter kig på vores hjemmeside, udvælger De én eller flere boliger, som De kunne tænke Dem at leje.

Bestilling

Telefonisk, pr. e-mail eller via vores hjemmeside kontakter De FRANCE VACANCES, og foretager Deres bestilling.

Bekræftelse

Straks efter Deres bestilling vil De modtage en bekræftelse på lejemålet i to eksemplarer samt en kørselsbeskrivelse med praktiske oplysninger. De underskriver bekræftelsen og returnerer det ene eksemplar til FRANCE VACANCES, så det er FRANCE VACANCES i hænde senest 3 dage efter, at De har modtaget bekræftelsen.

Depositum

Samtidig med at De returnerer bekræftelsen til FRANCE VACANCES, indbetaler De 1. rate af lejebeløbet (30%), gebyr på 5% af lejebeløbet for ændrings- og afbestillingsaftale, samt administrationsgebyr på 250 kr.

Restbeløb

Restbeløbet skal være FRANCE VACANCES i hænde senest 6 uger før lejeperiodens begyndelse. Ved bestilling mindre end 6 uger før lejeperiodens start, skal De indbetale hele lejebeløbet, når De modtager bekræftelse på lejemålet.

Lejekontrakt

Når FRANCE VACANCES har modtaget Deres restbeløb, vil De modtage lejekontrakt, som på forlangende fremvises ved ankomsten til ferieboligen.

Prisgaranti

Skulle De - mod forventning og indenfor 14 dage efter Deres bestilling - finde præcis den samme feriebolig, som De har lejet hos FRANCE VACANCES, til en billigere pris (incl. obl. ekstraudgifter) i et af vore danske konkurrenters kataloger, får De naturligvis - mod dokumentation - boligen til samme lavere pris hos FRANCE VACANCES, + en findeløn på 200 kr.
 

Denne prisgaranti gælder for bestillinger foretaget senest 15. maj 2017 og altid inden første lejedag.