A N T I B E S
DESTINATIONER

                                              
 

Mellem Cannes og Nice ligger den meget populære og char-merende by, Antibes. Antibes er en perle, som var Pablo Picasso værdig, idet byen efter
2. verdenskrig stillede den gamle havneborg, Château Grimaldi til rådighed for den berømte maler. Her havde Picasso sit atelier med en betydelig samling af malerier, skitser og keramik.  Da han efter en årrække forlod det, skænkede han 150 af sine værker til kommunen, som oprettede det nuværende museum, beliggende ved Port Vauban. Byen præges af ufattelig rigdom med skønne, nye og gamle bymiljøer samt en prangende marina. Ved havnen finder man Fort Carré fra det 16. århundrede, hvor Napoleon en gang sad som fange en kort tid. 
Den gamle bydel er yderst charmerende med sine mange særprægede butikker, markeder, caféer og restauranter, som findes overalt på de små pladser, i gaderne eller i en labyrint af de mange smalle gyder. Netop her finder man den rette syd-franske stemning. Hver dag afholdes der marked i den gamle bydel med alt fra fisk, blomster og grøntsager til hjemmelavede smykker.